ADVertising

you ask we ad(d)

Online en offline reclame maken zorgt voor een verhoogde merkbekendheid.

ADVERTISING LEMONS

Met advertising bouw je een sterke strategie uit die leidt tot brand awareness. Dankzij de juiste combinatie van online reclame en offline advertenties verhoog je je zichtbaarheid. Zo bereik je een hogere top of mind positie bij je doelpubliek. Wij gaan samen voor de perfecte oplossing voor jouw onderneming. Zo kan jij gezien worden.

Wanneer je kiest voor offline advertenties, kunnen deze schitteren in onze eigen mediatitels in heel Vlaanderen! Zo hebben we ons eigen belevingsplan in verschillende gemeentes, maar realiseren wij ook menuboeken en placemats met advertenties. Adverteer lokaal om de juiste doelgroep meteen te bereiken!

How we squeeze: We starten met een analyse van je doelstellingen en doelgroep. Vervolgens stellen we een duidelijk plan van aanpak op met het vooropgestelde budget. Daarna kunnen we starten met het ontwerp van de online advertenties en content én laten we dit ook zien aan jou. Wanneer het hele plaatje klopt, zetten wij je advertenties online en optimaliseren wij deze constant. Al onze bevindingen vind je terug in een rapport.

Kies je voor offline advertenties? Dan bespreken we samen wat voor advertenties jij voor ogen hebt. Wanneer het ontwerp goedgekeurd is door jou, gaat het in druk. Wil je graag huis-aan-huis bedeling? Ook hiervoor kan je bij ons terecht!

Offline of online reclame maken, wij bekijken wat de beste opties zijn voor jouw onderneming.

offline ADVERTISING

social
advertising

Adverteren in
eigen titels

ontwerp advertenties

EN NOG VEEL MEER...

WAT IS ADVERTISING?

Advertising is een breed onderwerp. De letterlijke vertaling van advertising is reclame maken. Advertising is een marketingcommunicatiemiddel waarbij producten en diensten worden uitgelicht. Je kan zowel offline als online reclame maken. Offline reclame wordt vaak toegepast op de traditionele mediakanalen. Voorbeelden hiervan zijn: tv, radio, kranten, tijdschriften, etc. Online reclame gaat gepaard met het internet. Onderwerpen die bij online reclame vaak aan bod komen zijn sociale media, SEO, content marketing, e-mailmarketing, videomarketing etc.

Heb je hulp nodig met jouw advertising? Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren!

WAAROM KIEZEN VOOR PUBLILEMON?

Wij zijn een alles-in-één oplossing voor ambitieuze ondernemers die hun onderneming naar een hoger niveau willen tillen. Publilemon ondersteunt ondernemers in het vertellen van hun merkverhaal en we zoeken samen naar de ideale oplossing. Omdat we een klein bedrijf zijn, betekent het dat onze klanten na één contact al geholpen worden met hun vraag. Bij ons staat de klant en zijn/haar vraag dan ook centraal. Onze familiale look & feel zorgt ervoor dat klanten zich hier welkom en op hun gemak voelen. Kortom, Publilemon is er voor elke ondernemer, binnen elke sector.

PS: Wij helpen je graag met jouw advertenties ↓

Hulp nodig met jouw advertenties?

ENKELE VAN ONZE KLANTEN