Branding

we sweeten your brand

Heb je nood aan een nieuwe branding die je merkbekendheid effectief verhoogt? Laat ons je helpen.

SWEET BRANDING

Een sterk merk neerzetten en je merkbekendheid verhogen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen gaan we aan de slag om voor jouw onderneming een unieke, herkenbare identiteit te creëren waardoor je je onderscheidt van concurrentie. Trek je identiteit door naar je volledige communicatie, zodat jouw doelpubliek je herkent.

How we squeeze: Wil je graag een nieuw logo of een volledig nieuwe branding? Of kan jouw merk of logo wel een opfrissing gebruiken? Bij ons kan je altijd terecht voor alles wat met jouw brand te maken heeft. We passen een op maat gemaakt plan toe in samenspraak met jou. Jezelf in de markt positioneren als een creatieve ondernemer is immers een must. Zo kan jij een sterk merk maken door je merkbekendheid te verhogen.

Onderscheid je van je concurrenten en til jouw merkbekendheid naar een hoger niveau.

corporate branding

employer
branding

personal
branding

freelance design

en nog veel meer...

WAT IS BRANDING?

De branding van je bedrijf is uiterst belangrijk. Een goede branding vertelt onmiddellijk waar je bedrijf voor staat en het verhoogt je merkbekendheid. De hoofdelementen van je branding zijn je logo, huisstijl, website en marketing. Maar dat is niet alles. Je branding omvat ook de tone of voice die je hanteert, je sociale media en niet te vergeten: je merkwaarden. Deze moeten allemaal in lijn zijn met elkaar, wil je een duidelijk merkverhaal communiceren naar je potentiële klanten. Bovendien is je employer branding ook belangrijk. Dit is de manier waarop je je merkverhaal communiceert naar je huidige en toekomstige medewerkers.

Weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen, wij helpen je graag met de optimalisatie van je branding.

WAAROM KIEZEN VOOR PUBLILEMON?

Wij zijn een alles-in-één oplossing voor ambitieuze ondernemers die hun onderneming naar een hoger niveau willen tillen. Publilemon ondersteunt ondernemers in het vertellen van hun merkverhaal en we zoeken samen naar de ideale oplossing. Omdat we een klein bedrijf zijn, betekent het dat onze klanten na één contact al geholpen worden met hun vraag. Bij ons staat de klant en zijn/haar vraag dan ook centraal. Onze familiale look & feel zorgt ervoor dat klanten zich hier welkom en op hun gemak voelen. Kortom, Publilemon is er voor elke ondernemer, binnen elke sector.

PS: Wij helpen je graag met jouw branding ↓

Hulp nodig met jouw branding?

ENKELE VAN ONZE KLANTEN