COPYWRITING

WE LOVE COPYWRITING!

Van freelance copywriter wanneer je er nood aan hebt, tot een eigen project waarbij alles mogelijk is. We got you!

WILL WRITE FOR SUCCES

Heb jij een copywriter nodig, omdat je zelf niet op de juiste woorden komt? Van freelance copywriter wanneer je er nood aan hebt, tot een eigen project waarbij alles mogelijk is. Wij helpen je met het vertalen van jouw ideeën naar overtuigende teksten, zodat jouw klanten op de juiste manier bereikt worden. Wil je een folder, flyer of ga je op het digitale pad met een blog tekst of een tekst voor een nieuwsbrief? Onze copywriter kan niet wachten om jouw merkverhaal te vertalen naar heldere woorden!

How we squeeze: We starten met het analyseren jouw tone of voice en sturen deze bij waar nodig. Heb je nog geen duidelijke tone of voice? Dan helpen we je hier graag bij. Vervolgens schrijven we teksten die perfect passen bij jouw merkherkenbaarheid!

Merkherkenbaarheid en originaliteit in elke tekst die je communiceert. Wat wil je nog meer? Trek de juiste klanten aan met overtuigende copywriting!

E-mailmarketing

Blogs

Zakelijke teksten

Reclame teksten

FOLDERS, FLYERS, ...

en nog veel meer...

WAT IS COPYWRITING?

Copywriting is het schrijven van inspirerende teksten met een commerciële ondertoon. De teksten die een copywriter schrijft beïnvloeden het gedrag van je (potentiële) klanten. Copywriters schrijven teksten voor allerlei doeleinden, op allerlei platformen. Zo schrijven ze voor sociale media, advertenties, blogs en nieuwsbrieven, maar bijvoorbeeld ook voor e-mailmarketing of SEO en SEA. Copywriting is écht overal.

Wil je graag creatieve teksten voor jouw onderneming? Laat het ons weten, wij ondersteunen je graag! 

WAAROM KIEZEN VOOR PUBLILEMON?

Wij zijn een alles-in-één oplossing voor ambitieuze ondernemers die hun onderneming naar een hoger niveau willen tillen. Publilemon ondersteunt ondernemers in het vertellen van hun merkverhaal en we zoeken samen naar de ideale oplossing. Omdat we een klein bedrijf zijn, betekent het dat onze klanten na één contact al geholpen worden met hun vraag. Bij ons staat de klant en zijn/haar vraag dan ook centraal. Onze familiale look & feel zorgt ervoor dat klanten zich hier welkom en op hun gemak voelen. Kortom, Publilemon is er voor elke ondernemer, binnen elke sector.

PS: Wij helpen je graag met jouw copywriting ↓

Hulp nodig met jouw copywriting?

ENKELE VAN ONZE KLANTEN