TEAM

GETUIGENISSEN VAN ONZE STAGIAIRS

Hieronder lees je enkele getuigenissen van stagiairs die jou voorgingen. Ben je benieuwd hoe zij hun stageperiodes hebben ervaren? Lees dan snel verder!

MELANIE

STAGIAIRE MARKETING

Hey hey, ik ben Melanie. Ik studeer Marketing support aan Thomas More hogeschool in Geel. Ik heb 13 weken stage gelopen bij Publilemon. 🍋

Tijdens mijn stage heb ik kennis mogen maken met het werkveld. Ik heb hier heel veel nieuwe dingen mogen leren en ik heb me kunnen verdiepen in de marketingwereld. Ik heb veel kunnen verwezenlijken omdat ik de vrijheid kreeg om op een zelfstandige manier te werken.

Het was voor mij een enorme verrijking om in een marketingbureau als Publilemon te mogen meedraaien. Ik heb de kans gekregen om me helemaal te ontplooien op creatief vlak. Van het ontwerpen van een huisstijl voor de zomeractie en het creëren van content, tot het ondersteunen van de nieuwe branding en de optimalisatie van de sociale media kanalen. Dit alles behoorde tot mijn takenpakket.

Dankzij deze stageperiode ben ik erachter gekomen dat ik dit soort werk heel erg graag doe. Mede door het vertrouwen dat ik kreeg en de juiste ondersteuning.

Ik wil Publilemon bedanken voor de fijne en leerrijke tijd, de leuke mensen en de sfeer op kantoor.

Tot de volgende!

Melanie 😉

KAYLEE

STAGIAIRE BEDRIJFSMANAGEMENT

Hi! Ik ben Kaylee en ik studeer Bedrijfsmanagement Allround. In februari 2021 startte ik mijn stageperiode bij Publilemon. 🍋

Omdat mijn interesses bij marketing liggen, mocht ik mezelf hierin verdiepen. Ik vond het zeer interessant om alle ins en outs van een allround marketingbureau als Publilemon mee te maken.

Van het realiseren van een volledig nieuwe branding en een reorganisatie van de sociale media kanalen, tot e-mail marketing en het schrijven van blogs. Ik mocht verschillende taken uitvoeren en heb hierdoor veel bijgeleerd.

Aan het begin van een stageperiode weet je nooit wat je te wachten staat, maar ik ben aangenaam verrast. Ik kreeg veel vrijheid en vertrouwen mee, waardoor ik veel dingen heb kunnen realiseren.

Ik ben Publilemon dankbaar voor de fijne tijd, de gezellige werksfeer en voor de ervaring die ik mocht opdoen!

Hopelijk tot snel,

Kaylee 😉

LEWIE

STAGIAIR COMMUNICATIEMANAGEMENT

Hey, ik ben Lewie, student communicatiemanagement aan Hogeschool PXL. In totaal liep ik 13 weken stage bij Publilemon.

Gedurende mijn stage bij Publilemon kreeg ik de kans voor verschillende taken te realiseren binnen het gebied van digitale communicatie. Zo ben ik bijvoorbeeld aan de slag gegaan met het bouwen van een nieuwe website en deze vervolgens met digitale marketing snufjes te optimaliseren. Verder bestond mijn takenpakket ook uit video’s opmaken, social media en digitaal adverteren.

ik onderging een bijzondere leerrijke periode, waar ik het werkveld op de eerste rij kon meemaken. Tijdens de stage werd ik volledig vrijgelaten en kon ik zelfstandig te werk gaan. En als ik toch eens hulp nodig had, was het team nooit ver zoeken. (Alleen Garfield, was soms spoorloos 😉)

Bovenal kan ik mijn stage bij Publilemon omschrijven als een fantastische ervaring. Een stage binnen dit gezellige team kan ik alleen maar aanbevelen.

Lewie

LIES

STAGIAIRE GRAFISCHE VORMGEVING

Hallo, mijn naam is Lies en ik studeer eind juni af in de richting Grafische Vormgeving aan Syntra. Ik heb gedurende 4 weken mijn kennis mogen omzetten in de praktijk bij Publilemon.

Bij Publilemon kreeg ik veel vrijheid om zelfstandig aan projecten te mogen werken. Ik kreeg er specifieke opdrachten en taken, maar kreeg ook de vrijheid om mijn creativiteit de vrije loop te laten gaan. Dankzij goede feedback, begeleiding en ook wat trial and error, leerde ik veel bij tijdens mijn stageperiode. Ookal heb ik maar 4 weken kunnen meedraaien als stagiaire, toch heb ik een heleboel kunnen bijleren. Niet alleen over het ontwerpen zelf, maar alles wat daarbij komt kijken. Denk maar aan specificaties van het drukwerk, maar ook technische aspecten van het grafische vormgeven.

Bij Publilemon word je zelfstandig aan het werk gezet en dat draagt alleen maar bij tot het leerproces. Je krijgt begeleiding waar nodig, en je hebt ook leuke collega’s die graag helpen of advies geven. Kortom een perfecte stageplaats voor leergierige en enthousiaste stagiairs.

Ik kijk alvast terug op een hele leuke, maar vooral ook leerrijke stageperiode. Alleen maar dankbaarheid.

Wie weet, tot nog eens! 😉

Lies

KAAT

JUNIOR CONSULTANT

Mijn naam is Kaat en ik heb enkele weken stage gelopen bij Publilemon.
Als je mij zou vragen hoe mijn stageperiode is verlopen, zou ik zeggen: intens! Maar Corona zit hier voor een deel tussen natuurlijk. 😉

Bij Publilemon heb ik de kans gekregen om mijn marketing skills verder te ontwikkelen.

Zo heb ik enkele e-mailcampagnes opgesteld, verschillende Facebook-advertenties gemaakt en de website geüpdatet. Ik had nooit gedacht dat ik dit allemaal zou kunnen, maar door de goede (online) begeleiding is het me toch gelukt!

Graag wil ik Publilemon bedanken voor de kansen die ik kreeg en de leuke momenten on- en offline!

Ciaokes, byekes

Kaat