HORECA

LEMONICIOUS HORECA

Gratis menukaarten, placemats of afhaalgidsen met advertenties laten ontwerpen voor jouw zaak? Of wil je liever geen advertenties? Geen probleem!

HORECA

Wij beschikken over jarenlange ervaring en mogen ons met trots de grootste leverancier van menukaarten, boeken, placemats en afhaalgidsen met advertenties in Vlaanderen noemen. Onze projecten lopen van Limburg tot West-Vlaanderen. We bieden de plaatselijke ondernemers de kans om te adverteren, waardoor de horeca uitbater gratis kwaliteitsvolle producten ontvangt.

How we squeeze: Wil je graag gratis menukaarten, folders, afhaalgidsen… met advertenties? Of toch liever zonder? Wij helpen je met het ontwerp en drukwerk. Laten we samen de mooiste realisaties verwezenlijken! Alles wordt steeds op maat ontworpen en gedrukt, met volledige inspraak van de verschillende partijen.

 

Wij ontwerpen menukaarten, placemats, pancartes, afhaalgidsen en nog zoveel meer van A tot Z.

drukwerk

DIGITALE OPLOSSINGEN

en nog veel meer...

ADVERTENTIES OP JOUW MENUKAART?

Dankzij advertenties van lokale ondernemers kunnen wij gratis menukaarten, placemats of afhaalgidsen ontwerpen voor jouw zaak.

Ben je bang voor storende advertenties? Geen sprake van! Wij onderscheiden ons door de advertenties netjes te integreren in het design en de huisstijl van jouw zaak.

Wil je liever menuboeken zonder advertenties? Ook hiervoor kan je bij ons terecht.

MENUGIDS MET KANT-EN-KLARE TIPS

Een goede menukaart is één van de belangrijkste aspecten van je marketing. Wist je ook dat de menukaart een belangrijke tool is om meer omzet te realiseren? Maar wat is nu een goede menukaart? Met onze jarenlange ervaring helpen we je graag verder.

In onze gratis menugids vind je kant-en-klare tips die je onmiddellijk kan gebruiken bij het ontwerpen van jouw menukaart. Zo ben jij op de hoogte van hoe je het best jouw menukaart kan maken.

Download hier de gratis menugids boordevol do’s en don’ts. 

WAAROM KIEZEN VOOR PUBLILEMON?

Wij zijn een alles-in-één oplossing voor ambitieuze ondernemers die hun onderneming naar een hoger niveau willen tillen. Publilemon ondersteunt ondernemers in het vertellen van hun merkverhaal en we zoeken samen naar de ideale oplossing. Omdat we een klein bedrijf zijn, betekent het dat onze klanten na één contact al geholpen worden met hun vraag. Bij ons staat de klant en zijn/haar vraag dan ook centraal. Onze familiale look & feel zorgt ervoor dat klanten zich hier welkom en op hun gemak voelen. Kortom, Publilemon is er voor elke ondernemer, binnen elke sector.

PS: Wij helpen je graag met jouw horeca benodigdheden ↓

Hulp nodig met jouw zaak?

ENKELE VAN ONZE KLANTEN