TEAM

THE CREATIVITY SQUEEZERS

foto van de kat garfield dat deel maakt van ons marketingteam

THE SQUEEZERS

Onder het motto ‘Teamwork makes dreamwork’ staat het voltallige marketing team van Publilemon klaar om jou van de nodige informatie te voorzien en om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Maak kennis met onze squeezers:

Barbra Dreesen

CONTENT SQUEEZER

Marc Dreesen

Main squeezer

Katlijn Creemers

Sales squeezer

Linda Paques

Sales squeezer

Lies Neyens

DESIGN squeezer

Kim Boullart

VISUAL squeezer

Garfield

SABOTAGE SQUEEZER

Jij binnenkort?

Junior SQUEEZER

JOIN OUR TEAM!

Voeg jij je bij ons marketing en design team? Publilemon is expert in meerdere vakgebieden. Marketing, advertising, copywriting en graphic design is slechts in een notendop verteld wat wij op een dag realiseren.

Binnen ons diverse team werken zowel grafische vormgevers en marketeers als salesexperts. Elke squeezer squeezed creativity binnen zijn/haar vakgebied. Denk je dat jij ook binnen dit plaatje past?

Geven onze activiteiten jou al tintelingen en wil jij graag deel uitmaken van ons toffe team? Bekijk zeker hieronder de openstaande vacatures!

 

JOBS

Helaas! Er zijn op dit ogenblik geen openstaande vacatures. Ben je echt gepassioneerd? Voel je vrij voor een spontane sollicitatie. Tot snel!

STAGE@PUBLILEMON

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gepassioneerde studenten! Ben jij een creativity squeezer van hart? Let us know!