PRINTING

Imagine it, print it!

Voor digitaal drukwerk, offset drukwerk, zeefdruk en alle andere soorten druktechnieken ben je bij ons aan het juiste adres.

QUALITY PRINTING

Wil je graag het totaalpakket, of ben je reeds in het bezit van een ontwerp dat enkel nog gedrukt moet worden? Of wil je enkel het ontwerp uitbesteden aan ons? Van digitaal drukwerk of offset drukwerk tot zeefdruk en nog veel meer. Voor alle soorten druktechnieken ben je bij ons aan het juiste adres! Alles wat je wil ontwerpen en drukken is mogelijk. Neem een kijkje op de website bij onze realisaties of ga rechtstreeks naar onze webshop!

How we squeeze: Onze grafische ontwerpers van topniveau sturen steeds een proefdruk, waardoor je het enkel nog moet goedkeuren. Zij werken nauw samen met onze marketeers zodat ze de ideale oplossing kunnen aanbieden.

digitaal gedrukte goodies van Publilemon

Van naamkaartjes, folders en stickers, tot belettering of het bedrukken van textiel. Al het drukwerk wat jij in gedachte hebt, kunnen wij realiseren.

huisstijl

promotiemateriaal

relatiegeschenken

textiel

buitenreclame

en nog veel meer...

DE WEBSHOP VOOR AL JOUW DRUKWERK

Heb je al een design voor je drukwerk of wil je dat wij een ontwerp voor je maken? Dit kan allemaal via onze webshop. Wij hebben een gebruiksvriendelijk platform gerealiseerd met werkelijk alle artikelen die een onderneming nodig heeft. Huisstijl producten, relatiegeschenken, reclame drukwerk, bedrijfskleding, etc… Je vindt het allemaal terug.

Wil je liever persoonlijke communicatie voor de realisatie van je drukwerk? Of heb je advies nodig? Dat kan ook! Neem dan even contact op en wij begeleiden je doorheen het proces. 

Neem een kijkje op onze webshop of neem vrijblijvend contact met ons op!

OP ZOEK NAAR EEN LEUK RELATIEGESCHENK?

Neem een kijkje in onze catalogus. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden, dus neem gerust contact met ons op!

WAAROM KIEZEN VOOR PUBLILEMON?

Wij zijn een alles-in-één oplossing voor ambitieuze ondernemers die hun onderneming naar een hoger niveau willen tillen. Publilemon ondersteunt ondernemers in het vertellen van hun merkverhaal en we zoeken samen naar de ideale oplossing. Omdat we een klein bedrijf zijn, betekent het dat onze klanten na één contact al geholpen worden met hun vraag. Bij ons staat de klant en zijn/haar vraag dan ook centraal. Onze familiale look & feel zorgt ervoor dat klanten zich hier welkom en op hun gemak voelen. Kortom, Publilemon is er voor elke ondernemer, binnen elke sector.

PS: Wij helpen je graag met jouw drukwerk ↓

Hulp nodig met jouw drukwerk?

ENKELE VAN ONZE KLANTEN