Facebook
Twitter
LinkedIn

Waarom menuboeken (en nog veel meer) bestellen bij Publilemon?

Dankzij onze jarenlange ervaring mogen wij onszelf de grootste leverancier noemen van menuboeken, placemats en afhaalgidsen mét advertenties in heel Vlaanderen! Wij zijn gespecialiseerd in horeca gerelateerde marketing en we hebben projecten lopen van Limburg tot in West-Vlaanderen. Hieronder vertellen wij jullie graag meer over onze kwaliteitsvolle producten.

Publilemon kwam tot stand in 2015 en groeide al snel uit tot dé specialist in het realiseren van allerlei projecten voor horecazaken. We realiseren menuboeken, placemats, pancartes, afhaalgidsen en nog veel meer. Tegenwoordig richten we ons ook op coronaproof producten zoals wegwerp placemats, stickers met QR-code, posters, preventiepakketten, plexischermen en nog veel meer. Dit alles inclusief professioneel grafisch ontwerp!

Laten we beginnen met dat waarin we uitblinken: onze menuboeken met reclame. Dankzij advertenties van lokale ondernemers kunnen wij de horeca uitbater gratis voorzien van professionele menuboeken. Ook voor placemats en afhaalgidsen is dit mogelijk. Wij horen je al denken: advertenties die niet matchen met mijn menuboek, daar heb ik toch niks aan? Geen zorgen, wij onderscheiden ons door de advertenties netjes te integreren in het design van jouw menuboek en de huisstijl van jouw zaak. Heb je toch liever menuboeken zonder advertenties? Geen probleem, ook hiervoor kan je terecht bij Publilemon!

Stijlvolle menuboeken zijn belangrijk voor de uitstraling van jouw zaak. Het is één van de belangrijkste aspecten van je marketing en met een professionele menukaart kun je meer omzet realiseren. Heb je geen idee hoe je een kwaliteitsvolle menuboek kan realiseren? Wij ontwerpen samen met jou de perfecte menuboek voor jouw zaak. Bovendien drukken wij deze voor jou wanneer alles helemaal naar wens is.

Is jouw zaak volledig coronaproof? Wij helpen je graag een handje. Met onze pancartes is het super gemakkelijk om ze te desinfecteren na ieder gebruik. Wanneer je dit niet ziet zitten, kan je gebruik maken van onze wegwerp placemats. Of heb je toch liever een digitale menuboek die jouw klanten ontvangen op hun smartphone, dan zijn de sticker QR-codes de perfecte oplossing. Wij ontwerpen alles met jouw logo en huisstijl.

Omdat wij ondertussen specialist zijn in het realiseren van menuboeken hebben wij een menugids gemaakt. Deze gids boordevol hands-on tips, do’s en don’ts en voorbeelden kan je hier gratis downloaden.

Hopelijk tot snel,

De Horeca Squeezers

Wil je weten of wij je ergens bij kunnen helpen? Of heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren! Ons team staat voor jou klaar.