Facebook
LinkedIn
Twitter

Let's start planning, met onze contentplanner voor 2023.

Ben je als ondernemer actief op sociale media maar vind je het moeilijk om consistent te posten op Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok, ..? Heb je moeite met het vinden van inspiratie? Onze contentplanner is dé oplossing. We zetten graag de voordelen op een rijtje.

Onze contentplanner is een kalender waarin de belangrijke feestdagen doorheen het jaar staan. Op deze feestdagen of top topicals kan  jouw bedrijf inspelen, van Kerstmis tot Kiss-a-Ginger Day, genoeg onderwerpen ter inspiratie. Daarnaast geeft Garfield je ook iedere maand een nieuwe tip die jouw onderneming kan gebruiken om je marketing optimaal te benutten. 

Een contentplanning, waarom is dit zo belangrijk?

Brand-awareness creëren is één ding, maar ervoor zorgen dat mensen een voorkeur krijgen voor jouw producten en diensten is iets wat je bijvoorbeeld kan stimuleren door consistent te posten op je sociale-mediakanalen. Zo blijf je steeds “top-of-mind” en kan je ook nog eens je bereik vergroten.

Content voor sociale media

Het is en blijft enorm belangrijk om actief te zijn op sociale media, maar wij snappen natuurlijk ook de frustratie die dat met zich mee kan brengen. Zeker als je niet weet waar je de inspiratie moet (blijven) zoeken. De oplossing? Onze contenplanner waar bijna iedere dag een nieuwe inspiratiebron staat voor je posts. 

Sociale media posts inplannen

Het inplannen van je content is ook niet gemakkelijk, maar consistent blijven posten is een must om een consistente groei aan te houden. In een drukke agenda van een ondernemer kan een post plaatsen al eens snel vergeten worden of misschien is er zelfs gewoon geen tijd geweest om te denken aan een post. Op de contentplanner kan je makkelijk aanduiden wanneer en wat je wilt posten. Zo kan je jezelf of je team er aan herinneren om de post online te zetten of misschien geeft dat het extra duwtje in de rug om alvast na te denken over de content van de komende weken. Hang hem op een plaats waar je hem nooit uit het oog verliest!

Tips voor (sociale media) marketing

Bij elke maand krijg je een nieuwe tip die je kan inzetten binnen je marketingstrategie. Probeer zo elke maand, stap voor stap, te werken aan je (bestaande) strategie. Ontdek zelf wat wel of niet werkt voor jouw bedrijf en analyseer zelf achteraf de resultaten! 

Geïnteresseerd? Hieronder kan u onze contentplanner gratis downloaden en afdrukken, zo kan je er direct gebruik van maken!

Blijf je toch nog steeds steken in oude gewoontes? Of merk je toch dat marketing, of specifiek sociale media nog niet helemaal jouw ding is? Wij helpen je graag!