BLOG

ONZE BLOG

Welkom op onze blogpagina waar wij graag onze kennis verder willen delen met jullie door middel van up-to-date online marketing blogs! In onze blogs zal je zaken lezen zoals: praktische tips voor jouw bedrijf, onze diensten en realisaties, de laatste trends en nog veel meer!
Enjoy!

Het belang en de impact van branding: waarom merkidentiteit zo belangrijk is

Branding is een essentieel onderdeel van marketing. Het gaat niet alleen om het creëren van een aantrekkelijk logo of een pakkende slogan, maar ook om het opbouwen van een sterke merkidentiteit die aanspreekt bij jouw doelgroep.
1. Onderscheid jezelf.
In een markt waarin consumenten talloze keuzes hebben, is branding essentieel om jezelf te onderscheiden en een voorsprong te krijgen.

Lees verder »
marketingstrategie aanpassen aan de zomer

5 redenen om je marketingstrategie aan te passen in de zomer.

Nu de zomer in volle gang is, is het een uitstekende tijd om na te denken over je marketingstrategie. Het warme weer en de vakantieperiode kunnen van invloed zijn op het gedrag en de behoeften van je doelgroep. Het is daarom belangrijk om je marketinginspanningen aan te passen aan deze seizoensgebonden veranderingen en kansen te benutten die zich specifiek in de zomer voordoen.

Lees verder »

6 tips voor pakkende onderwerpregels in e-mailmarketing

E-mailmarketing is een krachtig middel om je klanten op de hoogte te houden. Het succes van een e-mailcampagne hangt echter grotendeels af van de open rate, dat wil zeggen het percentage ontvangers dat daadwerkelijk de e-mail opent. Om de open rate van je e-mails te verhogen, moet je aandacht besteden aan de onderwerpregel. Wij geven je 5 tips om pakkende onderwerpregels te creëren.

Lees verder »

Een sociale media workshop op maat? Ontdek onze Lemon Peeling!

Als ondernemer wil je graag het beste uit jouw marketing en sociale media halen om jouw bedrijf te laten groeien. Onze Lemon Peeling workshop omvat persoonlijke begeleiding, volledig op maat. Tijdens deze workshop krijg je één-op-één aandacht en een antwoord op al jouw vragen. Dit zorgt voor betere resultaten en een efficiënte content planning.

Lees verder »

Offline marketing in de spotlight: waarom brieven, dankjewel-kaarten en folders nog steeds effectief zijn ​

In de tijd van digitale media en online marketing, is het gemakkelijk om de kracht van offline marketing over het hoofd te zien. Maar het is belangrijk om te onthouden dat traditionele marketingtechnieken zoals het versturen van brieven, het uitdelen van folders en het sturen van bedankbriefjes nog steeds heel effectief kunnen zijn in het bereiken van jouw doelgroep.

Lees verder »
5 tips voor Instagram Reels

5 tips voor Instagram Reels!

Het is niet meer weg te denken, en je ziet ze tegenwoordig overal verschijnen. Reels; wat zijn ze, wat doen ze en vooral hoe maak je ze? Wij leggen jullie het graag uit in deze blog. 

Lees verder »

STAY UP-TO-DATE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, tips & tricks, gratis downloads en nog veel meer!

STAY UP-TO-DATE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, tips & tricks, gratis downloads en nog veel meer!