BLOG

ONZE BLOG

Welkom op onze blogpagina waar wij graag onze kennis verder willen delen met jullie door middel van up-to-date online marketing blogs! In onze blogs zal je zaken lezen zoals: praktische tips voor jouw bedrijf, onze diensten en realisaties, de laatste trends en nog veel meer!
Enjoy!

10 tips voor een goede website

Onze klanten stellen ons regelmatig de vraag: “Heb ik nog wel een website nodig?” JA! Een website is het enige op het internet dat volledig van jou is. Sociale media veranderen bijvoorbeeld iedere dag en kunnen op elk moment verdwijnen.

Lees verder »

Instagram Reels voor jouw bedrijf

Sociale media kanalen ontwikkelen steeds nieuwe features om hun platforms te voorzien van nog meer mogelijkheden. Zo introduceerde Instagram de Instagram Reels, als reactie op het populaire kanaal TikTok. Het is een manier om je bereik te verhogen…

Lees verder »
een kleurenwaaier om logo kleuren uit te leggen

De betekenis van kleuren in een logo of huisstijl

Kleurgebruik in een logo is misschien wel belangrijker dan je denkt. Elke kleur heeft zijn eigen betekenis en associaties. Je logo is het visitekaartje van jouw bedrijf, de juiste kleur kiezen is dan ook belangrijk. We leggen je de kleurenpsychologie graag uit.

Lees verder »
schaal met citroenen die centraal staan voor Publilemon

Marketingtrends om in de gaten te houden in 2021

In 2020 zagen we trends zoals automatisering, voice search, AI en een groei van video zich ontwikkelen. Wij zijn benieuwd wat 2021 voor ons in petto heeft qua marketingtrends. Wij zochten voor jullie de belangrijkste marketingtrends uit om in de gaten te houden.

Lees verder »

STAY UP-TO-DATE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, tips & tricks, gratis downloads en nog veel meer!

STAY UP-TO-DATE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, tips & tricks, gratis downloads en nog veel meer!