Facebook
Email
WhatsApp
Print

Een sociale media workshop op maat? Ontdek onze Lemon Peeling!

Als ondernemer wil je graag het beste uit jouw marketing en sociale media halen om jouw bedrijf te laten groeien. Onze Lemon Peeling workshop omvat persoonlijke begeleiding, volledig op maat. Tijdens deze workshop krijg je één-op-één aandacht en een antwoord op al jouw vragen. Dit zorgt voor betere resultaten en een efficiënte content planning.

Voor wie is de Lemon Peeling geschikt? 

  • Je wilt het beheer van je sociale media kanalen niet uit handen geven, maar je kan wel wat hulp en inspiratie gebruiken. 
  • Je werkt graag op een efficiënte manier en wilt jouw marketingdoelstellingen behalen. 
  • Je wilt aan de slag met een contentplanning, zodat je consistent post en niet last-minute rap rap nog wat moet posten. 
  • Je zit soms vast, hebt nood aan inspiratie en hebt (technische) vragen waar je graag een antwoord op wilt. 

Sociale media tips op maat

Als je wilt groeien met je sociale media, dan is persoonlijke begeleiding een goede keuze. Tijdens onze workshop krijg je één-op-één aandacht van ons. Dit betekent dat jouw specifieke behoeften en uitdagingen kunnen worden aangepakt. Een één-op-één sessie zorgt voor betere resultaten en een meer effectieve leerervaring. Daarnaast begrijpen we dat het gebruiken van bijvoorbeeld Canva, maken van Instagram Reels en het inplannen van posts niet voor iedereen even vlot verloopt. Daarom besteden we tijdens deze sessie aandacht aan het beantwoorden van al jouw (technische) vragen en helpen we je graag op weg. Zo kan jij vol vertrouwen efficiënter aan de slag met jouw sociale media kanalen.

Inspiratie voor sociale media posts

Nood aan een klankbord? Weet je niet wat posten of als je wel goed bezig bent? We maken eerst een korte analyse van jouw sociale media kanalen en bespreken dit. Hierna geven we je heel wat inspiratie en hands-on voorbeelden. We kijken samen naar wat je kan posten, hoe, hoe vaak,… en zorgen voor voldoende afwisseling. Op deze manier blijf je je doelgroep bereiken op een aangename en interessante manier.

Posts inplannen aan de hand van een content kalender

Let’s start planning! Je krijgt van ons een gratis contentplanner, waarmee we meteen aan de slag gaan. We plannen samen de posts voor de komende weken of maanden, zodat jij een hele tijd verder kan. Benieuwd naar onze contentplanner? Je kan ‘m hier alvast gratis downloaden.

Aan de slag met emailmarketing of online advertenties?

De Lemon Peeling is op maat en kan daarom ook uitgebreid worden! Wil je al lang starten met mailings, maar komt het er maar niet van of weet je niet hoe eraan te beginnen? Of heb je wel al eens online advertenties getest, maar was het resultaat niet zoals gehoopt? Ook hier kunnen we samen mee aan de slag!

Feedback van klanten die je voor gingen!

“Ik heb een interessante workshop gevolgd over hoe je sociale media accounts kan beheren. Ik heb er zoveel handige tips gekregen! Bedankt voor het fijne gesprek. Ik heb er veel inspiratie uit kunnen halen!” 

Johanna – De Rode Poort 

 

“Dikke merci voor de tijd en moeite. Dit helpt me zeker op weg om eindelijk op gang te komen. Ik vlieg er vandaag nog in. Als ik ergens vast zit, laat ik het zeker weten.” 

Kim – Beleza Beauty 

 

Ben jij de volgende? 

Give us a squeeze!

Geïnteresseerd? Wil je meer weten over een sociale media workshop? Of heb je vragen?

Contacteer ons voor vrijblijvende informatie of vragen!