Facebook
Twitter
LinkedIn

Huis-aan-huis bedeling is een goede oplossing

Wil je graag jouw offline reclame verdelen onder je doelgroep? Dan is huis-aan-huis bedeling de perfecte oplossing. Er wordt gekeken naar de regio die het best bij jouw doelgroep aansluit en zo wordt er een afgebakende regio gekozen voor de verdeling van jouw reclame.

Wat is huis-aan-huis bedeling

Huis-aan-huis bedeling is de distributie van jouw offline reclame binnen een afgebakende regio. Zo kan jij jouw boodschap overbrengen en bereik je snel jouw doelgroep. Offline reclame kan bestaan uit reclamefolders, reclamekaarten, drukwerk, direct mailing etc. Wij gaan aan de slag om jouw reclame te ontwerpen en te bezorgen.

Waarom kiezen voor huis-aan-huis bedeling bij Publilemon?

Tegenwoordig worden we online overstelpt met reclame van bedrijven. Om vandaag op te vallen en eruit te springen kan een offline campagne dé oplossing zijn. Je bouwt een sterke strategie uit die leidt tot brand awareness. Wij gaan samen met jou op zoek naar de ideale oplossing voor jouw onderneming en houden rekening met het vooropgestelde budget.

Ons team van grafische ontwerpers en marketeers gaat aan de slag om een opvallende en originele campagne te ontwerpen die een indruk achterlaat bij je doelgroep. Wanneer jij tevreden bent, gaat het in druk. Daarna laten we het verdelen waar en wanneer jij wilt.

Onze eigen mediatitels

Wist je trouwens dat we beschikken over onze eigen mediatitels over heel Vlaanderen? Op die manier kan jouw advertentie schitteren in de regio die jij verkiest. Zo hebben we ons eigen belevingsplan in verschillende gemeentes, maar realiseren we ook menuboeken, afhaalgidsen en placemats met advertentiemogelijkheden in heel Vlaanderen.

Tot snel!

The Sales Squeezers

Wil je meer weten over een huis-aan-huis bedeling of offline campagne? Of heb je vragen? Contacteer onze Sales Squeezers voor vrijblijvende informatie!